produk

Kategori

  • download

babagan

perusahaan

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. minangka pabrikan magnet magnet Neodymium langka sing dipasang sacara vertikal lan majelis magnetik sing ana gandhengane. Thanks kanggo keahlian sing ora ana tandhingane lan pengalaman sing sugih ing lapangan magnet, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk magnet saka para prototipe menyang produksi massal, lan mbantu para pelanggan entuk solusi sing efektif.

maca liyane
ndeleng kabeh

Blog

terusake kabar paling anyar lan artikel babagan magnet

  • NdFeB lan Magnet SmCo Digunakake ing Pump Magnetic

    Magnet NdFeB lan SmCo sing kuat bisa ngasilake kekuwatan kanggo nyopir sawetara obyek tanpa kontak langsung, mula akeh aplikasi sing nggunakake fitur iki, biasane kaya kopling magnetik banjur komplek ditambah karo magnetik kanggo aplikasi sing ora nganggo segel. Kopling drive magnetik nawakake tr ...

  • Magnet 5G Circulator lan Isolator SmCo

    5G, teknologi komunikasi seluler generasi kaping lima minangka generasi anyar teknologi komunikasi seluler broadband kanthi karakteristik kecepatan dhuwur, wektu tundha sithik lan koneksi gedhe. Minangka infrastruktur jaringan kanggo mujudake interkoneksi man-machine lan obyek. Internet o ...

  • Kahanan Magnet Neodymium China lan Prospek

    Industri bahan magnet permanen China duwe peran penting ing jagad iki. Ora mung akeh perusahaan sing melu produksi lan aplikasi, nanging uga riset sing wis ana. Bahan magnet permanen utamane dipérang dadi magnet bumi langka, logam permanen ...