Magnet Servo Motor

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Magnet motor Servo utawa magnet Neodymium kanggo motor servo duwe kualitas performa khusus lan dhuwur kanggo memenuhi sarat kualitas ketat kanggo motor servo. Motor servo nuduhake motor listrik sing ngontrol operasi komponen mekanik ing sistem servo. Iki minangka piranti pangowahan kacepetan kanthi ora langsung kanggo motor tambahan. Motor servo bisa nggawe kontrol kacepetan lan akurasi posisi sing akurat, lan bisa ngowahi sinyal voltase dadi torsi lan kacepetan kanggo nyopir obyek kontrol. Kacepetan rotor motor servo dikendhaleni sinyal input lan bisa reaksi cepet.

Wiwit cabang Rexroth Indramat resmi ngluncurake sistem motor servo AC lan magnet permanen MAC ing pameran perdagangan Hannover ing taun 1978, iki nuduhake manawa teknologi servo AC generasi anyar iki wis mlebu tahap praktis. Ing pungkasan lan pungkasan taun 1980an, saben perusahaan duwe seri produk lengkap. Pasar servo kabeh dadi sistem AC. Umume sistem servo listrik kinerja tinggi nggunakake motor servo AC sinkron magnet permanen, lan driver kontrol biasane nggunakake sistem servo posisi digital kanthi posisi sing cepet lan akurat. Ana pabrikan khas kayata Siemens, Kollmorgen, Panasonic, Yaskawa, lsp.

Amarga fungsi motor servo sing akurat, dibutuhake syarat sing akurat babagan akurasi kerja lan kinerja tinggi, sing utamane gumantung karo kualitas magnet Neodymium kanggo motor servo. Amarga macem-macem sifat magnetik sing luwih dhuwur, magnet Neodymium ndadekake motor servo bisa bobote luwih murah lan ukurane luwih cilik dibandhingake karo bahan magnetik tradisional, kayata magnet Ferrite, Alnico utawa SmCo.

Kanggo magnet motor servo, saiki Magnetik Horizon ngasilake serial kelas magnet Neodymium kelas dhuwur, kayata H, SH, UH, EH lan AH kanthi telung karakteristik ing ngisor iki:

1. coercivity intrinsik dhuwur Hcj: dhuwur nganti> 35kOe (> 2785 kA / m) sing nambah resistensi demagnetisasi magnet banjur stabilitas kerja motor servo

2. Koefisien suhu sing bisa dibatalake: kurang nganti α (Br) <-0.1% / ºC lan β (Hcj) <-0.5% / ºC sing nambah stabilitas suhu magnet lan njamin motor servo bisa stabilitas luwih dhuwur

3. Ngurangi bobot awak: kurang nganti 2 ~ 5mg / cm2 ing kondhisi pangujian HAST: 130ºC, 95% RH, 2,7 ATM, 20 dina sing nambah resistansi korosi magnet kanggo nambah wektu urip motor servo


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: