Industri & Otomasi

Pasar industri & otomatis nggunakake magnet bumi langka. Amarga pengalaman ekstensif ing aplikasi magnetik lan pasokan magnet NdFeB kanthi macem-macem nilai, Horizon Magnetics wis sukses ngawula aplikasi industri kaya kopling pompa magnetik, speaker, sistem pamisahan, lan déposisi / sputter film tipis. Kejabi motor servo, aplikasi utama ing pompa lan sensor bisa entuk obah, sensing, lan switching sing ora kontak lan banjur menehi kontribusi gedhe kanggo paningkatan otomatisasi pabrik lan produktivitas lan keamanan pekerja.

Magnet Blok Neodymium

Magnet Neodymium Disc

Magnet Silinder Neodymium

Magnetik Cincin Neodymium

Magnet Tabung Neodymium

Magnet Arc Neodymium

Magnetik Loa Loa Neodymium

Magnetik Neodymium Sphere

Magnet Countersunk NdFeB

Magnet Cilik Neodymium

Magnetik Precision Neodymium

Magnet SmCo Kelas 35

Silinder Magnet Samarium

Magnet Disc SmCo

Magnetik Kancing Samarium

Magnet Kobalt Samarium Rectangle

Magnetik Segmen SmCo

Magnet SmCo5

Rod Filter Magnetik