Omah & Kantor & Dolanan

Ing lapangan omah, kantor lan dolanan, akeh magnet sing ditemokake ing pirang-pirang panggonan kanggo nyekel lan ngatur barang kanthi efisien lan nggawe rekreasi kanggo kita. Ing pawon lan gudang, magnet saluran utawa magnet panci digunakake kanggo nyekel peralatan dapur lan alat. Magnet ditutupi plastik bisa digunakake kanggo ngresiki akuarium kaca kanthi gampang. Ing toko utawa magnet swalayan supermarket digunakake kanggo nyandhang spanduk, lsp. Ing kantor utawa sekolah, lencana jeneng magnet digunakake kanggo nyepetake label jeneng ing sandhangan, lan magnet push pin warna utawa magnet pancing warna digunakake kanggo nyekeli lan ngakoni obyek kanthi gampang. Magnet Fishing digunakake minangka dolanan populer ing petualangan berburu harta karun ing njaba.

Magnetik Katutup Plastik

Lencana Jeneng Magnetik

Pin Push Magnetic Colourful

Magnet Neodymium Channel

Magnet Pancing warna

Magnet Pancing Kanthi Bolt Mripat

Kait Putar Magnetik

Pancing Carabiner Magnetik

Magnet Neodymium Pot Kanthi Kancing

Magnet Dilapisi Karet Kanthi Kancing Eksternal

Magnet Dilapisi Karet Kanthi Utas Wanita

Kit Fishing Magnet

Magnet Fishing Sisi Tunggal

Magnet Fishing kaping pindho

Magnet Pot Countersunk

Magnet Pot Kanthi Borehole

Magnet Pot Kanthi Utas Eksternal

Magnet Pot Kanthi Utas Internal

Magnet Adesif 3M

Neocube Magnetik