Angkat & Nyekeli

Amarga kauntungan unik saka gaya magnetik ing adesif utawa bolt kanggo ngangkat utawa nyepetake obyek, magnet ditemokake ing macem-macem aplikasi angkat & nyekeli. Majelis magnet Neodymium nggabungake magnet Neodymium lan bahan non-magnet, kayata bagean baja, plastik, karet, lem, lsp. Kanggo nggawe sirkuit magnetik utawa kekuwatan sing luwih kuat. Umume bahan non-magnet digunakake kanggo mesthekake magnet ing posisi sing gampang ditangani lan nglindhungi materi magnet Neodymium saka karusakan sajrone digunakake. Supaya cocog karo macem-macem persyaratan aplikasi, majelis magnetik kita duwe macem-macem desain, bahan, bentuk, ukuran lan kekuwatan sing cukup. 

Magnet Neodymium Channel

Magnet Dilapisi Karet Kanthi Kancing Eksternal

Magnet Dilapisi Karet Kanthi Utas Wanita

Magnet Pot Countersunk

Magnet Pot Kanthi Borehole

Magnet Pot Kanthi Utas Eksternal

Magnet Pot Kanthi Utas Internal

Magnet Pancing Kanthi Bolt Mripat

Kait Putar Magnetik

Pancing Carabiner Magnetik

Magnet Neodymium Pot Kanthi Kancing

Magnetik Angkat permanen