FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan nampa pabrikan khusus?

Nggih Kita usaha kanggo nawakake lan ngembangake solusi sing digawe khusus kanggo tantangan manufaktur saben dina ing magnet bumi langka lan sistem magnet Neodymium. Manufaktur khusus nggambarake luwih saka 70 persen penjualan.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ora. Jumlah apa wae bisa ditampa, nanging rega kudu disetel karo jumlah pesanan sampeyan, amarga biaya produksi beda-beda gumantung ing jumlah. Nomer sing luwih gedhe disaranake supaya bisa nyuda biaya banjur rega.

Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita bisa nampa pembayaran liwat T / T, L / C, Western Union, lsp. Syarat pembayaran bisa beda kanggo macem-macem pelanggan. Kanggo pelanggan anyar, biasane kita nampa deposit 30% sadurunge lan saldo sadurunge dikirim. Kanggo pelanggan jangka panjang, kita ngidini syarat sing luwih apik, kayata deposit 30% sadurunge lan saldo tumrap salinan B / L, deposit 30% sadurunge lan saldo sawise nampa magnet, pembayaran 100% sawise dikirim, utawa malah 30 dina sawise nampa wesi sembrani 

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Wektu timbal bisa beda-beda ing magnet lan sistem magnet. Wektu utama yaiku 7-10 dina kanggo sampel magnet Neodymium lan 15-20 dina kanggo sampling sistem magnet. Kanggo produksi massal, wektu utama 20-30 dina kanggo magnet bumi langka, lan 25-35 dina kanggo paketan magnet bumi langka. Kahanan bisa diganti, mula saranake sampeyan mriksa karo sadurunge pesen, amarga kadhang kala uga sawetara majelis magnet Neodymium standar bisa uga kasedhiya kanggo pangiriman pas wektu. 

Apa sampeyan bisa ngirim magnet utawa produk magnetik liwat udara?

Nggih Ing pesawat, ana macem-macem jinis peralatan elektronik sing sensitif karo kekuwatan magnetik. Kita nggunakake kemasan khusus kanggo njaga kekuatan magnet supaya magnet bisa dikirim liwat udara kanthi aman. 

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ora preduli babar pisan utawa ora, minangka budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepenak kabeh wong.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Ekspres saka lawang ke omah biasane cara sing paling cepet nanging paling larang. Seafreight minangka solusi paling apik kanggo shippment sing abot. Kita bisa ngutip tarif barang sing pas yen sampeyan menehi saran babagan jumlah pesanan, tujuan lan cara pengiriman. 

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu spesifikasi produk, laporan inspeksi, RoHS, REACH, lan dokumen pengiriman liyane sing dibutuhake.