Pertahanan & Minyak & Gas

Magnetik sing ditrapake kanggo pertahanan & minyak & gas asring diarep-arep bisa nindakake tanpa cacat ing lingkungan kerja sing paling abot kayata suhu ekstrem, korosi lan geter, lan liya-liyane. Magnetik Horizon bisa memenuhi syarat sing ketat babagan sifat-sifat magnetik lan kualitas kanggo nulungi para pelanggan milih magnet sing pas solusi Magnet Neodymium kelas suhu tinggi, lan stabilitas suhu lan stabilitas suhu Samarium Cobalt stabilitas suhu nyedhiyakake desainer kemampuan kanggo ngatasi akeh masalah. Magnetik bisa ditemokake ing isolator, sirkulator, TWT, motor magnet permanen, geofone, inspeksi MFL, sistem angkat buatan, sistem pompa submersible listrik, lsp. 

Magnetik Loa Loa Neodymium

Magnet Cilik Neodymium

Magnet Alnico

Magnet Laminasi

Magnet SmCo Kelas 35

Silinder Magnet Samarium

Magnetik Segmen SmCo

Magnet Disc SmCo

Kothak Samarium Rectangle…

Magnetik Kancing Samarium

Magnet SmCo5