Tren Rega Bahan Baku

Rega kanggo magnet bumi langka (magnet Neodymium lan magnet Samarium Cobalt) gumantung banget karo biaya bahan baku, utamane bahan bumi langka lan bahan Cobalt sing larang, sing asring ngalami fluktuasi ing sawetara wektu khusus. Mula, rega rega bahan mentah penting banget kanggo pangguna magnet kanggo gawe jadwal rencana tuku magnet, ganti bahan magnet, utawa malah nundha proyeke… Ngelingi pentinge rega kanggo pelanggan, Horizon Magnetics mesthi nganyari grafik rega kanggo PrNd (Neodymium / Praseodymium ), DyFe (Dysprosium / Iron) lan Cobalt sajrone telung wulan kepungkur. 

PrNd

PrNd 20210203-20210524

DyFe

DyFe 20210203-20210524

Co

Co 20210203-20210524

Bantahan

Kita nyoba upaya nyedhiyakake rega bahan baku sing lengkap lan akurat ing ndhuwur, sing dijupuk saka perusahaan cerdas pasar sing diakoni ing China (www.100ppi.com). Nanging mung kanggo referensi lan ora menehi jaminan babar pisan.