Motor Listrik

Wiwit dhasar, Horizon Magnetics fokus ing pangembangan lan produksi magnet Neodymium high end lan ngenali motor listrik minangka pasar sing paling janjeni. 50% magnet Neodymium lan Samarium Cobalt akeh digunakake ing kabeh jinis motor listrik, kayata motor servo, motor linier, motor lift, motor stepper, lsp, sing bisa digunakake kanthi tenaga lan efisiensi dhuwur, nanging ukurane sithik. Magnet laminasi kita minangka pilihan sing paling apik kanggo motor kanthi efisiensi tinggi, amarga nyuda kerugian saiki sing kurang, tegese kurang panas lan kurang sampah sajrone kerja. 

Magnet Laminasi

Magnet Servo Motor

Magnetik Linear

Magnetik Stepper Motor

Magnet Lift