Babagan Kita

download

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd.

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. minangka pabrikan magnet magnet Neodymium langka sing dipasang sacara vertikal lan majelis magnetik sing ana gandhengane. Thanks kanggo keahlian sing ora ana tandhingane lan pengalaman sing sugih ing lapangan magnet, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk magnet saka para prototipe menyang produksi massal, lan mbantu para pelanggan entuk solusi sing efektif.

Crita Kita

Taun 2011 wis nyekseni pasar gila bahan langka bumi, utamane PrNd lan DyFe, sing dadi bahan baku utama kanggo magnet bumi langka Neodymium. Gila kasebut uga ngrusak rantai pasokan stabil jangka panjang lan meksa akeh pelanggan sing gegandhengan karo magnet kanggo golek pemasok magnet Neodymium sing luwih aman. Didhukung karo kabutuhan pelanggan, ing taun iki Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. didegake dening tim profesional kanthi jero keahlian lan pengalaman ing bidang magnet.

Kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan, kita dilengkapi peralatan riset, produksi, lan uji coba canggih, sing mbantu kita bisa ngrasakake pertumbuhan sing tetep. Amarga kita minangka perusahaan ukuran menengah sing ngasilake 500 ton magnet Neodymium, kita bisa nanggepi cepet kebutuhan para pelanggan babagan magnet lan macem-macem majelis magnetik, kayata magnet Neodymium, magnet shutter, chamfer magnetik lan magnet insert, magnet nelayan, magnet saluran , magnet pancing, magnet dilapisi karet, magnet pot, magnet kantor, magnet motor, lsp. Luwih saka 85% magnet lan majelis magnetik kita diekspor menyang Jerman, Prancis, Inggris, AS lan Jepang, sing ketat sarat kualitas.

Amarga ukuran medium dhewe, kita cukup ngerti kahanan, persyaratan lan kesulitan perusahaan ukuran menengah. Mula kita darmabakti kanggo kerja sama lan nulungi para pelanggan ukuran medium maju.

Kajaba iku, akeh jinis lan ukuran majelis magnetik standar sing kasedhiya kanggo nyedhiyakake syarat pangiriman pas-wektu sing tepat.

Sampeyan bisa nyritakake babagan proyek sampeyan lan bisa mbantu ide saka produksi serial. Ora preduli manawa sampeyan lagi ngrancang, ngembangake utawa produksi, sampeyan bakal yakin manawa desain trampil lan tim produksi Magnetik Horizon bisa nyumbang wektu lan biaya sing efektif.

Nilai

Magnetik Horizon wis mesthi dadi perusahaan sing nyengkuyung nilai. Nilai-nilai kasebut nggambarake cara nindakake bisnis ing urusan karo mitra bisnis, karyawan lan masarakat.

Tanggung jawab:Kita duwe tanggung jawab marang masa depan lan masyarakat kanthi ngembangake lan ngasilake magnet lan solusi magnetik sing apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan ing pasar sing terus berkembang. Kita duwe komitmen kanggo ningkatake tanggung jawab independen lan semangat tim, lan melu kanthi remen nyemak, ngawasi lan ningkatake praktik kerja, efektifitas lan efisiensi. Kita ngerti manawa tanggung jawab kita marang masarakat dijamin karo sukses bisnis. Kajaba iku, kita uga kudu nyengkuyung mitra bisnis supaya ngetrapake standar tumindak etika sing padha.

Inovasi:Inovasi minangka landesan sukses Horizon Magnetics. Kita golek inspirasi saben dina saka semangat penemuan lan ngarahake inovasi terus-terusan kanthi nggawe solusi sing durung ana lan ngetutake dalan anyar supaya sesanti saiki bisa dadi kasunyatan sesuk. Kita ngembangake budaya ilmu, riset lan pelatihan luwih lanjut sing mbukak cakrawala anyar kanggo mitra bisnis lan awake dhewe.

Keadilan:Kita ndeleng keadilan bebarengan minangka kondisi sukses perusahaan nalika urusan karo saben liyane lan karo mitra bisnis. Ora preduli manawa sampeyan minangka pemasok utawa pelanggan, kita kudu ngormati lan dihormati! Sementara kita kudu ngetutake kompetisi sing adil lan gratis karo para pesaing.