Formwork Beton Precast

Thanks kanggo ngerti lan ahli sing berpengalaman ing bidang beton magnet lan precast, Magnetics Horizon fokus ing perhatian sistem magnet industri kanggo ngembangake lan ngasilake majelis magnet Neodymium kanggo formwork beton precast. Kanggo ngirit biaya lan nambah efisiensi kerja, atusan tanduran precast nggunakake magnet rana kanggo nggawe profil kanggo unsur beton precast, chamfer magnet segitiga kanggo nggawe pinggiran beveled kanggo alur tetes, magnetik dipasang kaya magnet reses magnet lan magnet pot kanggo ndandani bagean internal Sawetara majelis magnet kita wis diakoni minangka desain utawa ukuran standar kanggo industri PC.

Magnetik Rana

Chamfer Magnetik

Mantan Reses Magnetik

Lebokake Magnet

Sistem Pangateni Magnetik

Magnet Pot Countersunk

Magnet Pot Kanthi Utas Eksternal

Magnet Pot Kanthi Utas Internal