Magnetik Rana

Katrangan singkat:

Magnetik magnetik utawa magnet formwork minangka solusi magnetik inovatif kanggo ngasilake formwork beton precast! Kasedhiya pirang-pirang model gaya, nanging magnet shutter 2100kg minangka model paling populer ing Eropa, AS, Kanada lan sawetara negara ing Asia.

Minangka salah sawijining pemasok solusi magnetik utama kanggo industri beton precast, Horizon Magnetics ngembangake lan nggawe magnet shutting kanggo ngatasi masalah sing disebabake metode pengikat formwork tradisional, kayata beban fisik dening palu utawa kerusakan ing tabel bekisting sing larang.


Detail Produk

Tag Produk

Fakta Kunci babagan Magnetik Rana

1. Bahan: Magnetik neodymium kanthi kualitas kinerja dhuwur lan bahan + Baja karbon rendah

2. Perawatan permukaan: Seng, Ni + Cu + Ni, utawa epoxy kanggo magnet Neodymium + Seng, cat utawa teknologi liyane sing dibutuhake kanggo kasus baja

3. Paket: dikemas ing karton bergelombang banjur karton dikemas ing palet kayu utawa wadhah. Siji, loro, telu utawa liyane adhedhasar ukuran saben karton bergelombang

4. Angkat pengungkit: Angkat pengungkit gratis nalika ndhaptar jumlah magnet shutter gedhe lan gampang dikirim bareng

Shuttering Magnet 3

Sing Mupangate Magnetik Rana

1. Tanduran precast kanthi sistem produksi tetep kanggo ngasilake unsur beton precast, kayata papan lantai utawa tembok dobel

2. Pabrik precast kanggo ngasilake bukaan rumit utawa cilik, kaya lawang utawa jendhela sing mbutuhake sawetara magnet shutter kanggo ngencengi formwork

3. Perusahaan precast kanggo ngasilake sawetara unsur khusus PC kayata radius, mbutuhake sawetara magnet shutter cilik tinimbang sistem shutting sing luwih dawa kanggo nggawe profil formwork

4. Perusahaan apa wae kajaba industri precast sing mikir manawa magnet shutter bisa memenuhi syarat babagan kekuwatan nyekel sing dhuwur lan gampang operasi

Napa Milih Magnetik Rana

1. Serbaguna kanthi meh kabeh bahan formwork, kayata kayu, baja utawa aluminium

2. Magnetik sing padha kanggo nggayuh tujuan sing beda ing formulasi fastening

3. Ukuran lan kekuwatan luwih akeh wiwit saka 450 Kg nganti 3100 Kg kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda

4. Ukuran kompak, entheng lan gampang dioperasikake

5. Posisi sing sederhana lan pas

6. Aja ngelas utawa bolting menyang meja formwork, supaya dijaga permukaan rampung

7. Rong bolongan utas sing digabung karo adaptasi formwork

Cara Nggunakake Magnetik Rana

Pencet tombol sing bisa diowahi ing ndhuwur casing baja kanggo nguripake daya magnetik kanggo nyepetake formwork ing meja baja kanthi kenceng. Gunakake tuas ngangkat kanggo narik tombol kanggo mateni kekuwatan magnetik kanggo mindhah lan posisi magnet nutup banjur nyetel formwork. Kadhangkala, gunakake rong bolongan Utas sing dipasang ing sisih ndhuwur magnet shutter kanggo nempelake macem-macem adaptor, supaya bisa memenuhi syarat aplikasi tanpa wates.

Kaluwihan saka pesaing

1. Kekuwatan kompetitif sing ora ana tandhingake karo komponen sing paling penting, magnet Neodymium, amarga Magnetik Horizon asale lan isih ana ing manufaktur magnet Neodymium

2. Percaya karo kualitas lan kanggo nampa syarat-syarat pembayaran kaya 100% T / T sawise pelanggan nampa magnet sing nutup

3. Pasokan magnetik beton precast lengkap kaya chamfer magnetik, magnet insert, lan kapabilitas mesin ing omah kanggo ngasilake produk magnetik sing digawe khusus kanggo memenuhi tuku siji-sijine pelanggan

Data Teknis kanggo Magnetik Rana

Nomer Bagéan   L L 1 H M W Meksa Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm mm kg lbs ° C ° F
HM-MF-0900 280 230 60 12 70 900 1985 80 176
HM-MF-1600 270 218 60 16 120 1600 3525 80 176
HM-MF-2100 320 270 60 16 120 2100 4630 80 176
HM-MF-2500 320 270 60 16 120 2500 5510 80 176
HM-MF-3100 320 270 60 16 160 3100 6835 80 176

Pancegahan lan Pancegahan Keamanan

1. Piranti magnet Neodymium ing njero kudu tetep resik. Aja konkrit mlebu magnet tutup supaya bisa memastikan kekuwatan sing isih ana lan tombol sing bisa dioperasikake kanthi fleksibel.

2. Sawise digunakake, kudu dijaga tetep resik lan diminyaki supaya bisa direksa saka korosi.

3. Suhu operasi utawa panyimpenan maksimal kudu ing ngisor 80 ℃. Suhu sing luwih dhuwur bisa nyebabake magnetik nyuda utawa nyuda kekuwatan magnetik.

4. Sanajan meh ora ana kekuwatan magnetik sing dirasakake ing njaba casing baja magnet shutter, gaya magnet ing sisih sing diaktifake kuwat banget. Supaya adoh saka instrumen elektronik lan logam feromagnetik sing ora perlu. Ati-ati khusus yen ana sing nganggo alat pacu jantung, amarga medan magnet sing kuwat bisa ngrusak elektronik ing njero alat pacu jantung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: