Kalkulator kanggo Kapadhetan Flux

Kapadhetan fluks magnetik utawa kekuatan medan magnetik kanggo siji magnet gampang kanggo pangguna magnet kanggo entuk ide umum babagan kekuatan magnet. Ing pirang-pirang kasus, dheweke ngarep-arep entuk data kekuatan magnet sadurunge ngukur sampel magnet sing nyata liwat instrumen, kayata Tesla Meter, Gauss Meter, lan liya-liyane. Horizon Magnetics kanthi iki nyiyapake kalkulator sing gampang kanggo ngetung kapadhetan fluks kanthi gampang. Kapadhetan fluks, kanthi gauss, bisa dietung kanthi jarak apa wae saka pungkasan magnet. Asil kanggo kekuatan lapangan ing sumbu, kanthi jarak "Z" saka tiang magnet. Perhitungan kasebut mung bisa digunakake karo bahan magnet "garis lurus" utawa "garis lurus" kayata Neodymium, Samarium Cobalt lan magnet Ferrite. Dheweke ora kena digunakake kanggo magnet Alnico.
Kapadhetan Flux saka Magnet Silinder
Total Celah Udara> 0
Z =mm
Dawane Magnetik
L =mm
Dhiameter
D =mm
Induksi Sisa
Br =Gauss
Asile
Kapadhetan Flux
B =Gauss
Kapadhetan Flux saka Magnet Rectangular
Total Celah Udara> 0
Z =mm
Dawane Magnetik
L =mm
Jembar
W =mm
Dhuwur
H =mm
Induksi Sisa
Br =Gauss
Asile
Kapadhetan Flux
B =Gauss
Pernyataan Akurasi

Asil kerapatan fluks dietung miturut teori lan bisa uga ana sawetara persentase penyimpangan saka data pangukuran sing nyata. Sanajan kita ngupayakake manawa petungan ing ndhuwur lengkap lan akurat, kita ora menehi jaminan babar pisan. Kita bakal ngormati masukan sampeyan, mula hubungi kita babagan koreksi, tambahan lan saran kanggo perbaikan.