Kapabilitas

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. minangka pabrikan magnet magnet Neodymium langka sing dipasang sacara vertikal lan majelis magnetik sing ana gandhengane. Kita bisa nyederhanakake proses proyek lan ngewangi sampeyan nggawe produk anyar saka ide nganti dikirim.

Manufaktur Magnet Neodymium

Manufaktur magnet neodymium minangka landasan strategi Horizon Magnetics kanggo njamin pasokan magnet lan sistem magnet berkualitas tinggi utamane ing wektu khusus, kayata kenaikan rega gila lan pasokan bahan bumi langka. Kapasitas produksi ukuran medium, 500 ton magnet Neodymium dikendhaleni kanthi ketat tanpa ngembangake kapasitas nanging dandan manajemen supaya bisa nyukupi kebutuhan para pelanggan.

1.Strip Casting
2.Jet Milling
3.Sintering

Desain lan Teknik

Kita seneng tantangan lan kasengsem karo solusi magnetik sing disesuaikan kanggo memenuhi fungsi unik para pelanggan. Pengetahuan teknis babagan magnetik lan pengalaman sing cukup ing sistem magnet Neodymium langka langka nyedhiyakake supaya para pelanggan bisa menehi rekomendasi utawa layanan desain sing efektif wiwit tahap konsep nganti realisasi produk pungkasan. Apa maneh, layanan rekayasa mbalikke kanggo mbantu pelanggan ngoptimalake desain sing wis ana.

1.ICP
2.Laser Particle Size Tester
3.Metalloscope

Pabrik Pabrik lan Mesin ing omah

Piranti mesin canggih sing canggih nggawe wektu pangiriman lan kualitas mesin blok magnet lan bagian logam sing dikendhaleni. Bisa uga nyukupi kebutuhan khusus para pelanggan kaya jumlah sithik, toleransi sing ketat, pangiriman penting, proses rumit, lan liya-liyane. Utamane kanggo produk anyar, kapasitas ing omah bisa ngasilake prototipe kanthi cepet supaya proses pangembangan lan kontrol rahasia kreatif produk anyar rahasia.

<Samsung i8, Samsung VLUU i8>
2. CNC Machining

Jaminan Kualitas

Minangka pemasok magnet bumi langka sing dipercaya, Horizon Magnetics ngupayakake level kualitas paling dhuwur kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi terus dandan. Alat inspeksi otomatis sing canggih nggawe inspeksi fluks magnetik lan penyimpangan sudut sing cepet lan akurat kanggo mesthekake saben magnet volume dhuwur sesuai karo persyaratan kualitas kanthi cacat nol kanggo aplikasi sing ketat kaya otomotif. Magnetik lan majelis bumi langka yaiku RoHS lan REACH.

1.Magnetic Properties Tester
2.HAST
3.X-Ray Coating  Thickness Tester

Pasokan One-Stop kanggo Produk Magnet Jembar

Jinis lan ukuran majelis magnet Neodymium standarisasi kaya magnet mancing, magnet shutter, magnet pot, magnet hook lan magnet kantor kasedhiya ing stok kanggo pangiriman cepet. Produksi magnet Neodymium lan pabrikan ing omah bisa ngatur macem-macem sistem magnet bumi kaya sing dijaluk. Keahlian magnetik ngidini kita sumber bahan magnet permanen liyane kanthi jumlah sithik nanging prelu dikombinasikake dadi siji pangiriman.

1.Motor Magnet
2.Precast Concrete Magnet
3.Magnetic Assemblies