Blog

  • NdFeB and SmCo Magnets Used in Magnetic Pump

    NdFeB lan Magnet SmCo Digunakake ing Pump Magnetic

    Magnet NdFeB lan SmCo sing kuat bisa ngasilake kekuwatan kanggo nyopir sawetara obyek tanpa kontak langsung, mula akeh aplikasi sing nggunakake fitur iki, biasane kaya kopling magnetik banjur komplek ditambah karo magnetik kanggo aplikasi sing ora nganggo segel. Kopling drive magnetik nawakake tr ...
    Waca liyane
  • 5G Circulator and Isolator SmCo Magnet

    Magnet 5G Circulator lan Isolator SmCo

    5G, teknologi komunikasi seluler generasi kaping lima minangka generasi anyar teknologi komunikasi seluler broadband kanthi karakteristik kecepatan dhuwur, wektu tundha sithik lan koneksi gedhe. Minangka infrastruktur jaringan kanggo mujudake interkoneksi man-machine lan obyek. Internet o ...
    Waca liyane
  • China Neodymium Magnet Situation and Prospect

    Kahanan Magnet Neodymium China lan Prospek

    Industri bahan magnet permanen China duwe peran penting ing jagad iki. Ora mung akeh perusahaan sing melu produksi lan aplikasi, nanging uga riset sing wis ana. Bahan magnet permanen utamane dipérang dadi magnet bumi langka, logam permanen ...
    Waca liyane
  • Magnet Dicoba Dianggo ing Tiongkok Kuno

    Properti penyerapan zat besi saka magnetit wis suwe ditemokake. Ing sangang volume Lu's spring lan Autumn Annals, ana paribasan: "yen sampeyan cukup seneng narik wesi, mula bisa uga sampeyan entuk." Nalika semana, masarakat ngarani "magnetisme" minangka "kabecikan". Th ...
    Waca liyane
  • Kapan lan Endi Ditemokake Magnet

    Magnetik ora digawe dening manungsa, nanging bahan magnetik alami. Yunani Kuno lan Tionghoa nemokake alam kanthi watu magnet kanthi alami disebut "magnet". Watu semacam iki kanthi sulap bisa nyedhot potongan wesi cilik lan mesthi arah menyang arah sing padha sawise swi ...
    Waca liyane