Warta

  • Difficulties in Developing Rare Earth Industry Chain in United States

    Kesulitan Ngembangake Rantai Industri Bumi Langka ing Amerika Serikat

    Amerika Serikat lan sekutune ngrancang nglampahi akeh dhuwit kanggo ngembangake industri bumi langka, nanging kayane nemoni masalah gedhe sing ora bisa diatasi dhuwit: kekurangan perusahaan lan proyek sing serius. Semangat kanggo njamin pasokan bumi langka domestik lan ngembangake kapasitas proses, Pentagon lan ...
    Waca liyane
  • China Exported 3737.2 Tons of Rare Earth in April, down 22.9% from March

    China Ngekspor 3737,2 Ton Bumi Langka ing wulan April, mudhun 22,9% saka Maret

    Bumi langka duwe reputasi "tanah sing mahakuwasa". Iki minangka sumber langka sing ora bisa ditindakake ing pirang-pirang bidang canggih kayata energi anyar, aerospace, semikonduktor lan liya-liyane. Minangka negara bumi langka paling gedhe ing donya, China duwe swara dhuwur. Miturut data resmi, C ...
    Waca liyane
  • Automation Upgrades Horizon Magnetics Magnet Quality

    Kualitas Magnetik Nganyarke Otomatis Magnetik Horizon

    Ing taun 2020 Horizon Magnetics nambahake patang set mesin pemotong multi-kawat kanggo ngiris magnet Neodymium blok lan busur kanggo nambah level kualitas ukuran magnet lan tampilan lan efisiensi mesin. Mesin pemotong magnetik kawat permanen bumi langka kanthi independen ...
    Waca liyane
  • Horizon Magnetics New Website Launched Officially

    Situs Web Anyar Magnetik Horizon Diluncurake kanthi Resmi

    Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd minangka pabrikan magnet magnet Neodymium langka sing dipasang sacara vertikal lan majelis magnetik sing ana gandhengane, sing diakoni dening para pelanggan ing saindenging jagad. Nanging versi lawas situs web dhaptar produk sing winates banget lan ora gampang kanggo pote ...
    Waca liyane
  • Horizon Magnetics Business Rise in Year 2020

    Bisnis Magnetik Horizon Munggah ing Taun 2020

    2020 minangka taun sing angel kanggo umume perusahaan amarga diserang COVID-19 sing ora dikarepake. Umume bisnis perusahaan mudhun. Nanging, Horizon Magnetics entuk kenaikan sing luwih cilik tinimbang taun kepungkur amarga dhukungan terus saka para pelanggan setia. Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd iku ...
    Waca liyane