Chamfer Magnetik

Katrangan singkat:

Chamfer magnetik, magnet triangular utawa strip chamfer baja magnetik minangka sistem magnetik khusus kanggo nggawe pinggiran miring ing sudhut lan pasuryan panel tembok beton precast lan barang beton cilik.


Detail Produk

Tag Produk

Struktur lan Prinsip Chamfer Magnetik

Iki digawe saka magnet bar Neodymium sing kuwat ditempelake ing baja berkualitas tinggi. Kaya struktur lan prinsip magnet saluran Neodymium, baja ngarahake polaritas magnet Neodymium saka siji sisih menyang sisih liyane sing dihubungi kanthi kekuwatan sing luwih dhuwur. Kajaba iku, akeh magnet bar cilik dilindhungi baja saka kerusakan mekanik. Sisih kontak ngidini penempatan chamfer baja kanthi cepet lan akurat ing konstruksi formwork baja tanpa sliding utawa geser. Chamfer magnetik wujud segi telu isosceles lan bisa dikirim kanthi macem-macem ukuran kanthi magnet ing sisih siji, sisi dobel utawa hypotenuse sadawane 100% dawa utawa sadawane 50% dawa. 

Magnetic Chamfer 4

Napa Nggunakake Chamfer Magnetik

1. Gampang dioperasikake

2. Bisa digunakake maneh lan awet kanggo nyilikake investasi sing dituduhake ing jangka panjang

3. Ora ana sekrup, bolt, las utawa listrik kanggo nyepetake chamfer magnetik. Cepet kanggo posisi, nyopot lan ngresiki

4. Universal kanthi sistem beton sing paling penting kanggo nyuda tuku lan biaya kanggo macem-macem sistem

5. Kekuwatan perekat sing luwih kuwat lan umur luwih dawa tinimbang umume karet

6. Ngapikake asil kualitas ing produk beton sadurunge kanggo ngilangi akeh masalah rampung ing bangunan

Kaluwihan saka pesaing

1. Magnetik lan aplikasi kompetitif sing kompetitif sing ora ana tandhingake ing industri beton precast lan wis ngerti apa lan kepiye carane nggawe chamfer magnetik baja, magnetik magnetik lan magnet insert kanggo ngatasi keprihatinan pelanggan

2. Ukuran liyane sing kasedhiya kanggo ngirit biaya perkakas banjur rega produk kanggo pelanggan

3. Ukuran standar ing stok lan kasedhiya kanggo pangiriman langsung

4. Solusi sing digawe khusus kasedhiya nalika dijaluk

5. Akeh chamfer magnetik sing disenengi para pelanggan lan sawetara model sing diakoni minangka desain utawa ukuran standar ing industri beton precast.

Data Teknis kanggo Chamfer Magnetik

Nomer Bagéan A B C Dawane  Dawane Magnetik Jinis Sisih Magnetik Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm ° C ° F
HM-ST-10A 10 10 14 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-10B 10 10 14 3000 50% utawa 100% Dobel 80  176
HM-ST-10C 10 10 14 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-15A 15 15 21 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-15B 15 15 21 3000 50% utawa 100% Dobel 80  176
HM-ST-15C 15 15 21 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-20A 20 20 28 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-20B 20 20 28 3000 50% utawa 100% Dobel 80  176
HM-ST-20C 20 20 28 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-25A 25 25 35 3000 50% utawa 100% Bujang 80  176
HM-ST-25B 25 25 35 3000 50% utawa 100% Dobel 80  176

Pancegahan lan Pancegahan Keamanan

1. Lebokake chamfer magnetik ing formworks kanthi lembut supaya ora ana magnet sing rusak amarga narik dadakan.

2. Magnet Neodymium sing dipasang kudu dijaga resik. Aja sulut nutupi magnet supaya kekuwatan magnetik.

3. Sawise digunakake, kudu dijaga tetep resik lan diminyaki supaya bisa direksa saka korosi.

4. Suhu operasi utawa panyimpenan maksimal kudu ing ngisor 80 ℃. Suhu sing luwih dhuwur bisa nyebabake chamfer magnetik bisa nyuda utawa ngilangi kekuwatan magnetik.

5. Sanajan kekuwatan magnetik saka chamfer segitiga baja magnetik luwih endhek tinimbang magnetik mati, isih cukup kuwat kanggo mbebayani tumrap personel kanthi cara nyepetake pengaruh. Nganggo sarung tangan kanggo nglindhungi tangan sampeyan dianjurake banget. Supaya adoh saka instrumen elektronik lan logam feromagnetik sing ora perlu. Ati-ati khusus yen ana sing nganggo alat pacu jantung, amarga medan magnet sing kuwat bisa ngrusak elektronik ing njero alat pacu jantung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: