Magnet Cilik Neodymium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Magnetik cilik Neodymium utawa magnet mikro tegese magnet Neodymium ukuran luwih cilik duwe siji utawa sawetara arah kanthi kekandelan tipis, kayata silinder magnet dawa kanthi diameter cilik, magnet disk gedhe kanthi dawa cekak, magnet blok dawa utawa sudhut kanthi dhuwur cendhak, cincin utawa magnet tabung kanthi kekandelan tembok tipis, lsp. Umumé, magnet bunder kanthi diameter luwih cilik tinimbang 3mm, disk utawa magnet blok kanthi ketebalan luwih cendhek tinimbang 1mm, teknologi mesin utawa kontrol kualitas bakal beda banget karo magnet ukuran umum, lan banjur bisa uga dianggep minangka magnet cilik utawa mikro.

Ngelingi magnet Neodymium sing disinter duwe sawetara syarat sing beda babagan sifat magnetik lan perawatan permukaan sing beda karo bagean mesin umum liyane, magnet Neodymium cilik ora gampang diprodhuksi, mesin utawa diperiksa kanggo njamin magnet mikro Neodymium sing wis dibutuhake.

Magnetik cilik neodymium luwih angel diprodhuksi tinimbang dibayangke. Sawetara wong bisa mikir manawa magnet Neodymium mikro mung butuh perhatian luwih akeh sajrone proses mesin, nanging kasunyatane beda banget. Sipat magnetik, lan kekuatan medan magnetik utawa fluks magnet bisa beda-beda kanggo magnet ukuran padha kekandelan tipis. Umume wong mikirake toleransi mesin ing antarane saben magnet sing nyebabake ukuran utawa volume magnet kanthi beda sing luwih cilik banjur beda beda kekuatan medan magnet. Nanging, sifat magnetik ing antarane magnet tipis luwih gedhe tinimbang magnet sing luwih kenthel, yen sifat magnetik ora bisa dikontrol kanthi apik ing saben blok magnet, ing antarane saben blok magnet lan ing antarane blok blok magnet.

Thanks kanggo peralatan pemrosesan presisi, luwih saka 10 taun mesin insinyur mesin, lan pengalaman nyedhiyakake konsumen kanthi magnet Neodymium cilik sing ora kaetung ing dasawarsa kepungkur, Horizon Magnetics duwe kemampuan ngasilake lan ngontrol kualitas liwat kabeh proses produksi lan proses QC, kalebu produksi blok magnet, mesin, plating, magnetisasi, inspeksi, lsp. Ing wayahe iki, kita bisa ngontrol magnet mikro Neodymium sing disinter kanthi diameter cilik 0,2mm lan kekandelan cilik kanthi 0,15mm tundhuk karo bentuk magnet Neodymium lan dimensi sakabehe ing saben arah .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: