Magnet SmCo Kelas 35

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Magnet SmCo kelas 35 utawa magnet Samarium Cobalt kelas 35 saiki dadi magnet Samarium Cobalt paling kuat ing pasar. Iki minangka bahan SmCo khusus khusus sing nyedhiyakake produk energi sing unggul, tahan karat, stabilitas suhu sing apik lan resistensi demagnetisasi suhu.

Biyen, kelas 30 utawa 32 minangka kelas Kobalt Samarium paling dhuwur sing bisa diwenehake kabeh pemasok magnet China SmCo. Samarium Cobalt 35 kelas didominasi dening sawetara perusahaan AS, kayata Arnold (Arnold Magnetic Technologies, grade RECOMA 35E), EEC (Electron Energy Corporation, 34 grade SmCo). Magnetics Horizon minangka salah sawijining perusahaan magnet sing bisa nyedhiyakake magnet SmCo grade 35 kanthi jumlah massa kanthi Br> 11.7 kGs, (BH) maks> 33 MGOe lan Hcb> 10,8 kOe.

Ciri khas

1. Daya luwih akeh nanging bobote murah. Kanggo Samarium Cobalt, bahan iki nggedhekake kepadatan energi supaya cocog karo sawetara aplikasi kritis sing dadi prioritas ukuran lan kinerja sing luwih cilik

2. Stabilitas dhuwur. Kanggo kelas iki, BHmax, Hc lan Br luwih dhuwur tinimbang magnet Sm2Co17 sing luwih dhuwur sadurunge 32 kelas, lan stabilitas suhu lan suhu kerja maksimal dadi luwih apik.

Aplikasi sing fokus

1. Motorsports: Ing motor, tujuan utama kanggo menang kompetisi sengit kanthi nggunakake bahan inovatif kanggo nggedhekake torsi lan akselerasi kanthi paket paling cilik lan paling stabil.

2. Ngganti magnet Neodymium kinerja dhuwur: Paling suwe, rega Samarium Cobalt luwih larang tinimbang magnet Neodymium, mula magnet Samarium Cobalt umume digunakake kanggo pasar sing magnet Neodymium durung cukup kompeten kanggo nyukupi sarat kritis. Bumi langka Dy (Dysprosium) lan Tb (Terbium) duwe cadangan cilik ing negara-negara winates nanging perlu kanggo magnet Neodymium kelas dhuwur kalebu kelas AH, EH utawa uga UH, umume digunakake ing motor listrik. 2011 dadi saksi rega rega langka ing bumi. Nalika rega bumi langka bakal mundhak, 35 grade Samarium Cobalt, utawa malah 30 kelas bisa dadi bahan magnet alternatif paling apik kanggo pangguna magnet supaya tetep luwih stabil dibandhingake pesainge. Amarga stabilitas suhu sing apik banget, BHmax kanggo grade 35 Samarium Cobalt dadi luwih apik tinimbang magnet Neodymium N42EH utawa N38AH ing suhu sing ngluwihi 150 derajat.

Perbandingan SmCo lan NdFeB ing Suhu

Br
63d0d91f
e76ad6e5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: