. Produsen lan supplier Magnet Fishing Double Sided |Cakrawala

Double Sided Fishing Magnet

Katrangan singkat:

Adhedhasar materi lan fungsi, sembrani pindho sisi uga disebut loro sisih kuat Neodymium nyelametakemagnet fishingkanggo mburu bandha.Iki minangka sistem magnetik inovatif sing digawe saka magnet Neodymium bumi langka sing kuat, kasus baja lan bolt mata sing ora bisa ditindakake.Desain unik ndadekake magnet fishing pindho sisi cilik prasaja kanggo generate pasukan super kuwat duwe aplikasi sudhut kaya magnet fishing, hanging, ngangkat lan retrieving kanggo macem-macem artikel wesi-sing.


Detail Produk

Tag produk

Fitur kanggo Double Sided Fishing Magnet

1. Eyebolt stainless steel bisa diijolke: Desain iki mbisakake pangguna kanggo nggunakake pancingan khusus tinimbang kanggo ketemu aplikasi khusus dhewe.

2. Fastening luwih antarane eyebolt lan sembrani fishing: Ring serep nyuda resiko eyebolt backing saka lan ilang sembrani fishing.

3. Double narik sisih: Desain iki tikel wilayah karo pasukan Magnetik, kang bakal nggawe sembrani fishing pindho sisi ukuran padha nambah kemungkinan kanggo mburu ngurmati kasil.

3. Magnet Sisi Ganda

Carane Ngasilake Magnet pindho Sisi

1. R&D lan simulasi: Miturut syarat rumit pelanggan, kita kudu mlebu ing proses R&D lan simulasi, kanggo ngerteni kabutuhan sing rinci babagan magnet kalebu materi magnet, wujud, ukuran, lapisan lan bahan, materi kasus baja lan ukuran sing cocog, cara assembling komponen, etc. Banjur sampling perlu kanggo finalize desain.

2. Manufakturmagnet neodymium: Sajrone proses pemblokiran magnet, komposisi sembrani lan teknologi produksi kudu kontrol strictly, kang meh mutusaké pasukan nyekeli lan kualitas sembrani fishing pindho sisi.Kadhangkala, kelas magnet kudu luwih dhuwur tinimbang bahan sing luwih murah kaya N35, supaya bisa nggayuh kekuwatan sing luwih dhuwur lan ukuran sing luwih cilik.

3. Milih materi baja lan kasus baja mesin: Ing materi saka cilik baja uga penting kanggo pengaruhe pasukan narik, amarga cilik baja kudu bantuan gaya Magnetik saka magnet NdFeB bumi langka klempakan mung ing tengah.Kajaba iku, kasus baja bisa nglindhungi magnet permanen NdFeB saka chipping lan retak.Bahan kasus yaiku baja karbon rendah.

4. Isi epoxy ireng: Longkangan antarane magnet NdFeB lan cilik baja kapenuhan epoxy ireng, kang bisa ndandani sembrani Neodymium ing kasus baja tightly, lan banjur nglindhungi disk Neodymium magnet saka Mudhun lan banjur ngluwihi wektu layanan.

Ngasilake Double Sided Fishing Magnet

Kaluwihan saka pesaing

1. Kualitas dhuwur: NdFeB magnet, komponèn paling penting diprodhuksi dening pabrik kita dhewe, sing ngijini kita kanggo nggawe kualitas magnet ing kontrol.

2. Biaya efektif: Produksi in-house mbisakake kita kanggo mesthekake magnet fishing kita karo kualitas padha nanging ing rega murah dibandhingake saingan '.

3. Pangiriman cepet: Akeh produk semi rampung ing saham lan kapasitas pabrikan In-house mbisakake pangiriman magnet fishing mung-ing-wektu.

4. Pilihan liyane: Pilihan liyane standar kasedhiya.Kajaba iku, produksi lan fabrikasi ing omah ngidini pilihan sistem magnetik khusus kanggo para pelanggan kanthi gampang.Kita bisa ketemu prasaja siji-mandeg tuku.

Data Technical kanggo Magnet pindho sisi

Nomer Part D H M meksa Bobot resik Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm kg lbs g °C °F
HM-S1-48 48 18 8 80 176 275 80 176
HM-S1-60 60 22 8 120 264 500 80 176
HM-S1-67 67 25 10 150 330 730 80 176
HM-S1-75 75 25 10 200 440 900 80 176
HM-S1-94 94 28 10 300 660 1540 80 176
HM-S1-116 116 32 12 400 880 2650 80 176
HM-S1-136 136 34 12 600 1320 3850 80 176

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: