Magnet Fishing kaping pindho

Katrangan singkat:

Adhedhasar bahan lan fungsine, magnet sisi loro uga diarani magnet mancing penyelamatan Neodymium sing kuat loro kanggo moro bandha. Iki minangka sistem magnetik inovatif sing digawe saka magnet Neodymium bumi langka, kasus baja lan baut mripat sing penting. Desain unik nggawe magnet mancing sisi loro cilik sing sederhana kanggo ngasilake kekuwatan sing kuat supaya bisa nduwe aplikasi kaya pemancing magnet, nggantung, ngangkat lan njupuk macem-macem artikel sing isine wesi. 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur kanggo Magnet Sisi pindho

1. Eyebolt stainless steel sing bisa diijolake: Desain iki ngidini pangguna nggunakake pengait khusus kanggo memenuhi aplikasi khusus.

2. Pengikat sing luwih dhuwur ing antarane eyebolt lan magnet mancing: Dering serep nyuda risiko eyebolt bali lan ilang magnet mancing.

3. Sisih tarik kaping pindho: Desain iki dobel karo kekuwatan magnetik, sing bakal ndadekake magnet mancing sisi loro ukuran padha bisa nambah kemungkinan bisa mburu harta karun

Double Sided Magnet 3

Cara Nggawe Magnetik Sisi Ganda

1. R&D lan simulasi: Miturut syarat rumit para pelanggan, kita kudu mlebu ing proses R&D lan simulasi, kanggo ngerteni kebutuhan rinci babagan magnet kalebu materi magnet, bentuk, ukuran, lapisan lan bahan, bahan kasus baja lan ukuran sing cocog, cara ngrakit komponen, lsp. Banjur sampling perlu kanggo ngrampungake desain.

2. Manufaktur magnet Neodymium: Sajrone proses pamblokiran magnet, komposisi magnet lan teknologi produksi kudu dikontrol kanthi ketat, sing meh mutusake kekuwatan lan kualitas magnet mancing sisih loro. Kadhangkala, bahan magnet kudu luwih dhuwur tinimbang kelas ngisor kaya N35, mula kanggo nggayuh kekuwatan sing luwih dhuwur lan ukurane luwih cilik.

3. Milih bahan baja lan kasus baja mesin: Bahan saka wadhah baja uga penting kanggo pengaruhe gaya tarik, amarga kasus baja kudu mbantu tenaga magnet magnet NdFeB bumi langka sing mung konsentrasi ing tengah. Kajaba iku, kothak baja bisa nglindhungi magnet permanen NdFeB saka chipping lan retak. Bahan kasus yaiku baja karbon sithik.

4. Isi epoksi ireng: Jurang antarane magnet NdFeB lan wadhah baja diisi epoksi ireng, sing bisa ndandani magnet Neodymium ing wadhah baja kanthi kenceng, lan banjur nglindhungi magnet Neodymium disk supaya ora tiba banjur nambah wektu layanane.

Kaluwihan saka pesaing

1. Kualitas tinggi: Magnet NdFeB, komponen sing paling penting diprodhuksi dening pabrik dhewe, sing nggawe kita bisa nggawe kualitas magnet.

2. Biaya efektif: Produksi ing omah ngidini kita njamin magnet nelayan kanthi kualitas sing padha nanging kanthi rega murah dibandhingake karo pesaing.

3. Pangiriman cepet: Akeh produk sing wis rampung ing stok lan kapasitas nggawe ing omah nyedhiyakake pangiriman magnet mancing sing tepat.

4. Pilihan liyane: Pilihan standar liyane kasedhiya. Kajaba iku, produksi lan pabrikan ing omah ngidini pilihan sistem magnetik sing disesuaikan kanggo para pelanggan kanthi gampang. Kita bisa nemokake tuku mandhiri kanthi sederhana.

Data Teknis kanggo Magnet Sisi Ganda

Nomer Bagéan D H M Meksa Bobot Net  Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm kg lbs g ° C ° F
HM-S1-48 48 18 8 80  176  275  80 176
HM-S1-60 60 22 8 120  264  500  80 176
HM-S1-67 67 25 10 150  330  730  80 176
HM-S1-75 75 25 10 200  440  900  80 176
HM-S1-94 94 28 10 300  660  1540  80 176
HM-S1-116 116 32 12 400  880  2650  80 176
HM-S1-136 136 34 12 600  1320  3850  80 176

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: