Kit Fishing Magnet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Paket mancing magnetik utawa paket magnet mancing minangka alat sing lengkap lan aksesoris sing dibutuhake supaya fishing magnet luwih gampang. Kit ngrampungake iki bakal cocog kanggo pamula sing sregep, sing ora kenal utawa duwe pengalaman mancing magnet, lan ora bisa ngarep-arep alat apa lan utamane aksesoris sing dibutuhake supaya mancing magnet kasebut kepenak. Nelayan magnet ora prelu nimbang utawa tuku tambahan apa-apa, mula dheweke bisa langsung miwiti golek mancing magnet.

Item Klebu ing Magnet Fishing Kit

1. Magnetik mancing Neodymium sing kuat. Magnet Fishing duwe cangkang baja, kanggo nglindhungi magnet Neodymium ing njero lan lapisan tahan karat saka karusakan. Magnet Neodymium kekuwatan industri dites kanggo nggayuh kekuwatan sing bisa dipercaya supaya bisa nyekel kabeh target kanthi kekuwatan sing ora bisa uwal. Magnet mancing bisa digunakake pirang-pirang dekade, amarga kekuatan magnet magnet NdFeB permanen meh selawase tanpa ana ing lingkungan lapangan magnetisasi tinggi, suhu dhuwur, utawa korosi keras, lan liya-liyane Akeh pilihan kekuatan, ukuran utawa desain magnet (siji sisi utawa kaping pindho) kasedhiya ing inventaris utawa khusus.

2. tali nilon dawa. Tali dhiameter 6mm lan 10m, sing kudune kuat lan cukup dawa kanggo meh kabeh papan pancing magnet. Kanggo jembatan sing dhuwur, sawetara sumur lan mancing saka prau ing samodra, sampeyan bisa uga butuh tali sing luwih dawa. Kajaba iku, bahan Nylon rada elastis, saengga nelayan gampang dirasakake amarga momotan sing abot lan bisa ngindhari tali nalika proses mancing. Ukuran tali lan kekuatan tarik bisa disesuaikan.

3. Carabiner waja tahan karat. Gampang nyetel loop lan ngganti kanggo nempelake magnet mancing. Apa maneh, kualitas baja tahan karat nggawe cukup kuat kanggo nyangga beban sing abot.

4. Sarung tangan protèktif. Lumahing njaba sarung tangan atos lan rapuh, kanggo nglindhungi driji lan nangkep tali kanthi kuat nalika ngangkat utawa nyeret barang-barang sing abot.

5. Kemasan. Biasane kit magnet mancing kasebut dikemas ing kothak umum. Kemasan hadiah warna-warni disesuaikan.

6. Pilihan Siji pancing grappling kasedhiya. Kantong plastik tahan lama kasedhiya kanthi bantalan busa kanggo nyelehake aksesoris ing kasus kasebut tanpa ana langkah kanggo nglindhungi magnet mancing lan kabeh barang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: