Magnet Pancing warna

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Magnet hook warna, Neodymium pancing magnet warna-warni utawa macem-macem magnet pancing warna digunakake kanggo nggantung, mbedakake lan ngenali obyek kanthi gampang.

Magnet pancing warna ditampilake kanthi owah-owahan warna tampilan ing magnet pancing Neodymium umume. Pangowahan tampilan sederhana iki nambah aplikasi sing luwih jembar. Pancing bisa gampang diaco menyang utawa metu saka magnet basa bunder. Struktur sing gampang iki bisa uga ngidini pangguna ngowahi jinis pancing dadi sarat sing dibutuhake. Cangkir baja saka pancing magnet warna-warni Neodymium konsentrasi gaya magnetik lan arahake menyang permukaan kontak supaya magnet ukuran cilik bisa ngasilake kekuwatan sing kuat. Dheweke nyedhiyakake fleksibilitas kanggo nyekel macem-macem barang kayata tali, kabel, kabel utawa sandhangan ing pirang-pirang wilayah, kayata gudang, kantor, kelas, workstation, pawon, lsp. 

Napa Milih Magnet Pancing Berwarna

1. Macem-macem warna sing kasedhiya: putih, ireng, ijo, biru, abang, ungu lan emas. Sampeyan bisa milih warna sing disenengi, utawa menehi warna apa sing sampeyan butuhake. Banjur bisa dikemas ing macem-macem warna warna sing dibutuhake.

2. Gampang digunakake: Magnetik Neodymium lan struktur pot baja ngasilake kekuatan daya tarik sing kuat banjur ukuran cilik lan kompak magnet hook bisa nemokake kapasitas nyekeli sing dibutuhake. Gampang hotspot lan dicopot, lan sampeyan bisa nggunakake pancing ing endi wae ana wesi utawa baja kanggo nggantung ing njero ruangan utawa ruangan.

3. Tampilan sing sampurna: Tampilan hook lan pangkalan magnet sing bunder alus lan mengkilat.

4. Ukuran standar stok lan kasedhiya kanggo pangiriman langsung

Data Teknis Magnet Pancing Berwarna

Nomer Bagéan D M H h Meksa Bobot Net  Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm kg lbs g ° C ° F
HM-ME16 16 4 37.0  5.0  7.5  16.0  12 80 176
HM-ME20 20 4 37.8  7.2  12.0  26.0  21 80 176
HM-ME25 25 4 45.0  7.7  22.0  48.0  33 80 176
HM-ME32 32 4 47.8  7.8  35.0  77.0  53 80 176

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: