Magnet 5G Circulator lan Isolator SmCo

5G, teknologi komunikasi seluler generasi kaping lima minangka generasi anyar teknologi komunikasi seluler broadband kanthi karakteristik kecepatan dhuwur, wektu tundha sithik lan koneksi gedhe. Minangka infrastruktur jaringan kanggo mujudake interkoneksi man-machine lan obyek.

5G Characteristics

Internet prekara dadi ahli waris utama 5G. Kekuatan utama 5G ora mung akeh panjaluk konsumen kanggo jaringan sing luwih cepet, nanging uga akeh piranti jaringan ing lingkungan industri. Industri kasebut saya gumantung karo piranti jaringan kanggo nglumpukake lan nganalisis data, nggawe proses bisnis luwih efisien, nambah produktivitas, lan terus nambah produk lan layanan. 5G diajab bisa mbantu bisnis kanthi luwih efektif ngatur akeh informasi sing digawe Internet, lan nambah olahpesen cepet sing dibutuhake kanggo layanan kritis misi kayata operasi robot sing dibantu utawa nyopir otonomi.

5G Applications

Circulator lan isolator minangka salah sawijining piranti inti saka stasiun basa 5G. Sistem komunikasi seluler umume kalebu infrastruktur komunikasi seluler, sistem jangkoan komunikasi seluler lan produk terminal komunikasi seluler. Stasiun pangkalan kalebu peralatan komunikasi dhasar seluler. Sistem base station biasane kasusun saka RF front-end, base station transceiver lan base station controller. Front-end RF tanggung jawab kanggo nyaring sinyal lan ngisolasi, transceiver stasiun basa tanggung jawab kanggo nampa sinyal, ngirim, nggedhekake lan nyuda, lan pengontrol stasiun basa tanggung jawab kanggo analisis sinyal, pangolahan lan kontrol stasiun dhasar. Ing jaringan akses nirkabel, sirkulator biasane digunakake kanggo ngisolasi sinyal output lan sinyal input antena stasiun basa. Kanggo aplikasi tartamtu, sirkulator bisa entuk fungsi ing ngisor iki kanthi piranti liyane:

1. Bisa digunakake minangka antena umum;

2. Kombinasi karo BPF kanthi atenuasi cepet, digunakake ing sirkuit pamisah gelombang;

3. Resistor terminal disambungake menyang njaba sirkulator minangka isolator, yaiku sinyal minangka input lan output saka port sing ditemtokake;

4. Sambungake ATT eksternal lan gunakake minangka sirkulator kanthi fungsi deteksi daya sing dibayangke.

Minangka salah sawijining komponen sing paling penting, rong potongan Magnet disk kobalt Samariumnyedhiyakake medan magnet sing dibutuhake kanggo bias persimpangan sarat ferit. Amarga karakteristik resistansi korosi sing apik banget lan stabilitas kerja sing dhuwur nganti 350 ℃ derajat, magnet SmCo5 lan Sm2Co17 digunakake ing sirkulasi utawa isolator.

5G Circulator and Isolator SmCo MagnetCirculator

Kanthi nggunakake teknologi 5G masif MIMO, konsumsi sirkulasi lan isolator wis saya gedhe, lan papan pasar bakal tekan kaping 4G. Ing jaman 5G, sarat kapasitas jaringan luwih dhuwur tinimbang 4G. MIMO Massive (Multiple-Input Multiple-Output) minangka salah sawijining teknologi utama kanggo nambah kapasitas jaringan. Kanggo ndhukung teknologi iki, jumlah saluran antena 5G bakal saya tambah, lan jumlah saluran antena sektor siji bakal nambah saka 4 saluran lan 8 saluran ing periode 4G dadi 64 saluran. Dobel nomer saluran uga bakal nyebabake tambah akeh permintaan sirkuit lan isolator sing cocog. Sanalika, kanggo kabutuhan ringan lan miniaturisasi, persyaratan anyar kanggo volume lan bobot diwenehake. Kajaba iku, amarga paningkatan pita frekuensi kerja, penetrasi sinyal kurang lan atenuasi gedhe, lan kapadhetan base station 5G bakal luwih dhuwur tinimbang 4G. Mula, ing jaman 5G, panggunaan sirkulasi lan isolator, banjur magnet Samarium Cobalt bakal saya mundhak akeh.

MIMO

Saiki pabrikan utama sirkulator / isolator ing donya kalebu Skyworks ing AS, SDP ing Kanada, TDK ing Jepang, HTD ing China, lsp.

 


Wektu kiriman: Jun-10-2021